onsdag 18. februar 2009

(Forsinket) Twinky tirsdag: Bad boy-Shia

Twinky tirsdag holder seg også denne uken innenfor genren gutter som "buffer" seg opp for filmroller. Denne gangen flytter vi blikket fra vampyrverden og over til en futuristisk fantasiverden for bilelskere. Vi snakker selvsagt om den nye Transformers-filmen, som slapp en helt fantastisk trailer tidligere i uka.

Shia LaBeouf
Shia har allerede rukket å bli en rimelig voksen mann på 22 år, med litt skjeggvekst og det hele, men vi ser tydelig at han ikke har mistet twink-egenskapene sine helt. Bildet over er fra den fantastiske Transformers-filmen, hvor han spiller tenåringen Sam, som ikke får en helt vanlig bil i gave av faren sin. Bilen er nemlig Bumblebee, som Shia etter hvert får et veldig nært forhold til.

Når vi snakker om biler, Shia har lappen, men en stund så det ut til at han måtte satse på Los Angeles' kollektivtransport. I fjor sommer ble han nemlig arrestert, mistenkt for fyllekjøring, etter en kollisjon hvor han også skadet hånda si. Det resulterte i tidenes mest sexy mug-shot. For øvrig har Shia vært arrestert flere ganger før. Skikkelig bad boy, med andre ord. Grrrrr....

Det var ikke bare en mug shot som kom ut av ulykken (som Shia forøvrig ble frifunnet for). Han var midt i innspillingen av Transformers II, og regissør Michael Bay måtte skrive inn en skadet arm i handlingen for å kunne fortsette arbeidet. Kanskje like greit, siden karakteren Sam har gått fra sped tenåringsgutt til å bli en skikkelig griselekker hunk. Vi priser oss lykkelige over at alle Hollywood-menn som har vært minst tre ganger på et treningssenter viser seg skikkelig fram etterpå.

Shia sa før innspillingen av Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull at han ikke ville se ut som ei pingle ved siden av Harrison Ford. Jeg ville uansett ta Shia Ingen fare, Shia, du ser flott ut. Noe annet viktig? Vel, han har en del broket merittlisten, selv om han er Steven Spielbergs nye yndling og er spådd en formidabel karriere. Men få med deg A Guide to Recognizing Your Saints, hvis du ikke allerede har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar