tirsdag 6. januar 2009

Introduserer: Twinky tirsdag

"A twink is "memorable for his outer packaging", not his "inner depth", er en del av beskrivelsen Wikipedia gir for begrepet twink. De er også ofte ganske unge, i alle fall utseendemessig.

Zac Efron
Highschool Musicals egen basketballspillende hjerteknuser - ingen passer vel beskrivelsen bedre. Og derfor innleder han den nye ukentlige spalten Twinky tirsdag.

Hvorfor? Vel, mannen min var først ute med ideen om "Mandig mandag". Noen ganger må man innse nederlaget, og ta til takke med det nest beste. Pust derfor dypt, legg hendene pent hvor folk kan se dem, og gjør deg klar for skamløs feiring av spenstig ungdommelighet og hjernedødt utseendefokus.

Zac, eller Zachary David Alexander Efron, som han egentlig heter, er 21 år. For alle under 15 år er han best kjent som Troy Bolton fra Disney's High School Musical-filmer. Troy er en populær student, og selvfølgelig kaptein på besketballaget. Bildet over er hentet fra den siste filmen, når Zac endelig skal gå ut av skolen. For mer informasjon, spør lillesøsteren din. Hun vet.

Siden Zac er egentlig er en spinkel pjokk, måtte han trene litt for å bli troverdig i rollen som basketspiller. Han trente nok litt mye, og så en stund sånn ut. Vi lar det bli med det.

I researchen til denne bloggposten kom jeg inn på et veldig heterofilt treningsforum, hvor én ba om tips for å få Efron-kropp til badesesongen. Det falt ikke helt i god jord hos muskeltøffingene, men han fikk da svar:
STEP 1: Do bad curl-ups
STEP 2: Throw up all meals
STEP 3: Bleach your teach
STEP 4: Stretch, so you can take what's coming up you from behind (no homo, dude)


Interessen for unge Efrons kropp gjorde at Disney måtte kutte ut bildene over fra High School Musical 3, for ikke å tiltrekke seg "galt publikum". Noen kloke markedsføringshorer, eh... jeg mener hoder, fant likevel ut at det kunne være lurt om bildene ble "stjålet" og lagt ut på nettet. Vi er i det medgjørlige hjørnet, og skal ikke krangle.

Som for så mange andre surrer homoryktene også rundt Efron. De blusset kraftig opp etter at han (sjokk!) kysset en gutt!! På kinnet, vel å merke.

De av oss som først oppdaget Efron etter at han ble kjønnsmoden, husker med glede Hairspray, hvor gromgutten spiller hunken Link. Og at Efron har noen saftige moves (på dansegulvet, din gris) er det ingen tvil om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar