onsdag 14. januar 2009

Vårens vakreste eventyr

"The world will look up and shout: Save us.
And I'll whisper: No".

Ute er det blå himmel, jeg har skiftet til tynnere jakke og sluttet med vanter. Og mamma rapporterer fra bygda at kattene også har bestemt at solskinn og varme vitner om vår. Det betyr bare én ting; premieren for 2009s mest etterlengtede film, Watchmen, nærmer seg.


Tegneserieboka skal leses ut i helga, og så er det bare å glede seg. Riktignok med en viss innebygget skepsis. Regissøren er nemlig Zack Snyder, som også sto bak 300 (som til og med har en oppfølger på planleggingsstadiet. Grøss.) Samtidig virker hovedpersonene litt rare på noen bilder (bare sjekk ut dette på IMDB!). Bildet under virker litt mer lovende. Visuelt sett ser det nesten ut som stilen fra den siste Batman-filmen.


Det siste jeg må klage på er at Dr. Manhattan har fått ei svær, svart og ufattelig ulekker truse! Herregud, greit at serien ikke er fra i går. Men i serien bruker han ikke klær, og skal man først skrive om til lerretet så må det være lov å ta noen estetiske hensyn. Jeg bare nevner det.

Uansett, traileren under anbefales sterkt, og snart kan vi forhåndsbestille premierebilletter. Superheltgjengen kommer til en kino nær deg (hvis du bor på et fornuftig sted) 6. mars. Wo-ho!

1 kommentar:

  1. Er det virkelig bare jeg som synes at 300 var en tøff machooase fritt for det femininiserte samfunnets følelsestyranni?

    SvarSlett